Integratie van social media in uw website

Je kan er niet meer omheen, social media is alom tegenwoordig! Sociale netwerksites zoals Facebook, Twitter, LinkedIn en Google+ winnen steeds meer aan populariteit. De kans is dan ook zeer groot dat jouw doelgroep zich onder deze sociale netwerkgebruikers bevindt. Wij leren je hoe je deze social media op een goede manier kunt integreren in jouw online marketing en zorgen uiteraard ook voor de koppelingen van en naar jouw website. De integratie van social media is trouwens ook een heel interessant hulpmiddel voor zoekmachine optimalisatie (SEO).

We overlopen hieronder een paar van de belangrijkste en meest gebruikte netwerksites.

Facebook

FacebookFacebook is in België één van de meest gekende en gebruikte sociale netwerksites. Door het aanmaken van een facebookprofiel en/of -pagina kun je je klanten op de hoogte houden van jouw activiteiten en nieuwe producten. Het is eveneens mogelijk om een 'vind ik leuk' -knop op je website te integreren waarmee bezoekers jouw website kunnen aanbevelen aan anderen. Wij helpen je graag met het aanmaken van een Facebookpagina en de integratie ervan op jouw website.

Twitter

TwitterOok Twitter is de laatste jaren bezig aan een serieuze opmars. Via uw Twitter account kun je korte berichtjes (tweets) de wereld in sturen. Zo kun je ook jouw volgers op de hoogte houden van je bedrijfsactiviteiten en promoties aankondigen. Twitteren is makkelijk, en bovenal, het is gratis! We kunnen je Twitter-account linken aan je website en jouw 'tweets' op je website laten tonen. Net zoals op de homepagina van onze website.

LinkedIn

LinkedInEen andere netwerksite is LinkedIn. In vergelijking met voorgaande social media wordt LinkedIn meer gebruikt voor professioneel netwerking. Je kunt een profiel aanmaken en daaraan je bedrijfswebsite linken. Omgekeerd kan jouw LinkedIn profiel dan ook worden teruggekoppeld vanuit je website.

Google+

Google+Ook Google zijn eigen netwerkdienst gelanceerd: Google+. Google+ lijkt in grote mate op Facebook, maar in plaats van groepen heeft men het hier over 'kringen'. Via de 'Google +1 knop' kunnen mensen je website aanbevelen aan hun kringen.

Flickr

FlickrFlickr is een website waar je je foto's kan uploaden en delen met de rest van de wereld. Je kunt foto's uploaden via de website maar ook via e-mail of mobiele telefoon. Flickr is veruit de populairste website voor digitale foto's. In de footer van onze website hebben we trouwens ook Flickr geïntegreerd.

 

Heb je nog een vraag over social media en de integratie ervan in jouw website, neem dan zeker contact op.