• responsive webdesign

  Responsive webdesign, de nieuwe standaard

  Wat is responsive webdesign?

  Simpel gezegd passen responsive websites zich aan naar de schermresolutie die een bezoeker van de website gebruikt. Responsive webdesign is en blijft één website die zich aanpast aan de breedte van een apparaat. Of dit nu een desktop monitor is, een tablet, of een smartphone. Aangezien steeds meer mensen surfen op het web via een tablet of smartphone, hoeven we je het nut van een responsive website niet uit te leggen.

  Aanpassen bestaande websites

  Je hebt al een website maar die is nog niet responsive? Geen probleem! Wij kunnen de nodige aanpassingen doen en stoppen jouw bestaande site in een nieuw kleedje zodat deze terug beantwoordt aan al je behoeften en daarenboven mobiel is.

  Nog geen responsive website of wens je meer informatie over responsive webdesign?
  Aarzel dan niet, en neem neem contact op via onze contactpagina.
 • Content Management System (CMS)

  Wat is een content management system?

  CMS staat voor content management system, wat wil zeggen dat je zelf je website kan onderhouden. Wil je jouw site dagelijks of wekelijks kunnen aanpassen, dan opteer je best voor een CMS. Met een CMS heb je de volledige controle over je website en blijft je website altijd up-to-date.

  Het content management system is gebaseerd op PHP en gekoppeld aan een MySQL database. Via een beveiligde login kun je dan zelf de gewenste aanpassingen doen, altijd en overal (wel internet-verbinding nodig).

  Wordpress CMSWe werken overwegend met WordPress. WordPress is een opensource content management sytem en gratis in gebruik. Dit laat ons toe om websites te ontwikkelen die een stuk goedkoper zijn en eveneens voldoen aan de huidige webstandaarden. Dankzij de enorme community van webdevelopers en webdesigners die achter WordPress schuilt zijn talrijke plugins en thema's beschikbaar.

  Waarom kiezen voor een website met CMS?

  Enkele argumenten waarom wij voor WordPress CMS kiezen:

  • Eenvoud: door onze know-how kunnen we je website op een snelle en eenvoudige manier ontwerpen
  • Schaalbaarheid: kan zowel gebruikt worden voor kleinere als zeer grote websites
  • Gebruiksvriendelijkheid: door de logische opbouw en structuur is WordPress uiterst gebruiksvriendelijk
  • Veiligheid: door de regelmatige updates is je website beter beveiligd
  • SEO-vriendelijk: met enkele slimme plugins kunnen we je website volledig optimaliseren voor zoekmachines
  • Plugins: tal van plugins kunnen geïnstalleerd en geactiveerd worden en geven een meerwaarde aan jouw website
  • Profielbeheer: er kunnen onbeperkt aantal gebruikers worden aangemaakt en aan bepaalde profielen gekoppeld
  • Integratie: social media zoals Facebook en Twitter kunnen gemakkelijk worden geïntegreerd in jouw website

  Maar het belangrijkste voordeel voor jou is dat dit syteem zeer gebruiksvriendelijk en simpel is om mee te werken, zodat je je website op een snelle en eenvoudige manier kan aanpassen, zonder al te veel technische kennis.

  Eens je website is afgewerkt voorzien we een korte opleiding over de werking van WordPress, waarna je zelf aan de slag kunt.

  Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvende prijsofferte voor een CMS website.
 • Webmaster

  Verlies het onderhoud van je website niet uit het oog!

  webmasterEens een website is gebouwd gebeurt het vaak dat deze niet meer wordt onderhouden en opgevolgd, waardoor de site minder bezoekers aantrekt.

  SerVerProductions biedt je een service aan waarbij jouw (bestaande) website op regelmatige basis, of wanneer je dit wenst, wordt aangepast, en dit zowel inhoudelijk als grafisch. Op die manier blijft je site aantrekkelijk en up-to-date.

  Afhankelijk van het aantal updates op jaarbasis maken we onderscheid tussen 2 formules:

  Jaarlijks onderhoudscontract

  Kies je voor een onderhoudscontract tegen een vast jaarlijks bedrag, dan voeren we voor jou een bepaald aantal aanpassingen (vb. maandelijks) door. Voordeel is dat je op voorhand weet wat de kost is en dus niet voor verrassingen komt te staan.

  Eénmalige aanpassingen

  Indien je website weinig en beperkt onderhoud vereist kies je beter voor éénmalige aanpassingen tegen een vast uurtarief.

  Wil je zelf jouw website kunnen aanpassen dan kies je best voor een content management systeem (CMS).

 • Webstatistieken

  Meten is weten!

  Webstatistieken kunnen een interessant hulpmiddel zijn om je website op bepaalde punten te verbeteren. Via deze statistieken kun je zien hoeveel bezoekers jouw site heeft, welke pagina's het meest worden bezocht, van waar je bezoekers komen, welke zoekwoorden er worden ingegeven bij diverse zoekmachines, ...

  Laat je bij ons een nieuwe website ontwerpen met webhosting, dan krijg je deze webstatstieken er gratis bij!